Vi søger personale til Brasserie Jacobsen på Illum Rooftop

 

Vi er på vej ud på en spændende rejse. Vi renoverer vores restaurant og køkken, så vi får en lækker, hyggelig og ”ny” arbejdsplads. Vi laver nyt koncept, omkring stolte danske øl-  & madtraditioner i Brasseriet  – og med vores nye fantastiske cocktailbar, så vi står klar til sommersæsonen i absolut topform – derfor skal vi bruge nye og dygtige kollegaer til vores hold.

Tjenere:

Her er vi ude efter erfarne profesionelle tjenere med godt humør, som forstår at sætte gæsten i centrum. Der bliver travlt, så du skal kunne agere i højt tempo med et godt overblik. Du skal være en god kollega, empatisk, flexibel og,  så skal du være en teamplayer.

Souschef Køkken:

Her er vi ude efter en dygtig og faglig stærk kok, der sammen med Køkkenchefen kan styre slagets gang. Du skal brænde for din madlavning. Du skal have overblik med sans for detaljen, være kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, empatisk og være en god teamplayer og leder.

Kokke:

Her er vi ude efter dygtige kvalitetsbevidste kokke, der trives i et godt miljø med højt tempo i hverdagen. Du skal brænde for madlavning og have lyst til at give vores gæster den absolut bedste oplevelse og, du skal være en god teamplayer

Hvad kan vi tilbyde ?

Vi tilbyder gode og ordnede forhold. Et godt arbejdsmiljø hvor vi alle spiller på samme hold. ”Alle er vigtige, ingen af vigtigere end andre”. Gode udviklingsmuligheder og løn efter kvalifikationer.

 

Skal du med på holdet og på rejsen ?

Så send en mail med CV og foto til: glenn.smed@brasseriejacobsen.dk

 

                       Det skal være sjovt at gå på arbejde